Блог

Електронно здравно досие за клиентите ни с доброволно здравно осигуряване

От няколко години активно предлагаме на нашите клиенти доброволно здравно осигуряване. Евроинс е сред основните ни партньори, защото са иновативни, работят на приемливи цени и са отзивчиви при проблем.

С радост обявяваме, че са първият фонд, който създаде електронно здравно досие за клиентите си. Тези, които ценят здравето си, ще могат да съхраняват на едно място всичките резултати и направени консултации.

Тази нова функционалност е много ценна за клиентите ни, защото така те ще могат винаги да имат на разположение всичките си резултати – от предишни прегледи, от профилактични такива и лесно могат да проследяват здравословното си състояние не само като отделна снимка, като процес. Има и мобилна версия!

Всеки, който цени здравето си и това на служителите и колегите си с договора за доброволно здравно осигуряване ще бъде спокоен и обгрижен. Ползването на здравни услуги е без стандартното унижение, напротив с доброволното здравно осигуряване си гарантирате грижа за най-ценното.

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации