Блог

подкрепа в труден момент, така се създава лоялност и партньорство

Застрахователи, не забравяйте, че лоялност се гради в труден момент!

Тези дни ми попадна статията на Martin Lindstrom – How to avoid f%$#ing up your brand during these corona times…. В нея той разказва, за компания изпаднала в безизходица в кризата през 70-те години, както много други. Обслужващият банкер предоставил в рамките на няколко часа точна и навременна подкрепа, която изисквала одобрения далеч извън правомощията му. Това спасило бизнеса и много работни места. За късмет точно тази фирма, освен че се спасила в кризата, станала голяма мултинационална компания с ...

Прочети повече →

Какво да не забравяш за твоята сигурност по време на карантина

Необчиайна ситуация, внушения и страх, социалната изолация…. Живеем в необичайно време. Сред новостите, с които трябва да се справим можем да забравим важни неща и те да ни струват много. Споделям това, което няма да пропусна аз за моята сигурност.

Да, вече повече от десет дни сме затворени в домовете ни.

Чувства на несигурност, неяснота и очакване са ни изпълнили. В допълнение изолацията и невъзможността да правим обичайните физически упражнения и активности, може още повече да ни накара да се чувстваме изгубени. ...

Прочети повече →
коронавирус и покритието по застраховките за пътуване

Коронавирус! Какво покрива застраховката за пътуването ни?

Думата на тази седмица е „коронавирус“. Проявата му в Европа, и точно в северна Италия съвпада с една от последните вълни пътешественици, които обичат да практикуват ски и сноуборд в Алпите. И Северна Италия е отправната точка.

Това постави много въпроси пред пътуващите. Първо, дали да не отложат пътуването. И второ, „Какво покрива застраховката медицински разходи за пътуване в чужбина?“.

По това време на годината говоря за медицинските застраховки и по-специално за ски ваканцията в чужбина. Защото според мен практикуването на зимни ...

Прочети повече →
помощ на пътя

Спокойствие на пътя за теб и семейството ти със Застраховка автоасистънс.

На толкова ниска цена и на няколко клика от теб!

През последните седмици имахме доста обаждания от наши клиенти в нужда от пътна помощ – техническа повреда, спукана гума, произшествие. Това ме накара да прегледам информацията от асистънс телефона ни, за да разбера колко често имаме такива запитвания за съдействие. Оказаха се доста. Някой клиенти имат покритие по полицата каско, други сами заплащат за извозването на автомобила.

Отдавна знам, че авария на пътя може да струва доста пари. Знаеш ли как се ...

Прочети повече →
застраховка на дома ДЗИ

25 % отстъпка за застраховка на дома в ДЗИ! Коледна промоция.

Ако отдавна отлагаш сключването на застраховката на дома, действай! Сега е момента.

За необходимостта от застраховка на дома съм писала много и ще продължа. Смятам, че всеки дом има нужда от застраховка. Защото там инвестираме най-много усилия и домът е нашето място на сигурност и уют. Да имаш дом е богатство, което трябва да ценим на време.

Защо аз считам, че всеки трябва да сключва застраховка на дома си, споделям с теб, тук!

В тази статия, ще ти разкажа за предимствата, които ...

Прочети повече →
качествената застраховка е партньорство

Как точно да ти служи застраховката на дома

Как качествено да ти служи застраховката на дома

Вече знаеш, защо според мен е нужно всеки предвидлив и активен човек да прави застраховка на дома си. За мен това е мисия. Да се опитвам да разкажа на колкото се може повече хора за спокойствието и сигурността, която застраховката на дома дава.

Но няма да бъда напълно откровена, ако не споделя нещата, които застраховката не покрива. Ще си кажеш – ето пак се връщаме на изходна позиция – не знаем кога застрахователят ...

Прочети повече →

Ако търсиш коректен партньор за автомобила ти!

За собственици на среден клас автомобили до 20000 лева, които ценят времето и коректните отношения.

Застраховката на автомобила е най-позната и разпространена в България. Почти всеки сключва застраховката автокаско и има мнение за продукта. В следващите няколко реда ще те запозная с едно предложение, което считам за интересно и заслужава твоето внимание.

Ако ти караш среден клас автомобил на стойност до 20 000 лева, продължи да четеш! Надявам се да ти е полезно. Среден клас означава автомобилът ти да не е ...

Прочети повече →
Черен петък за застраховки в ДЗИ

Ново – Черен петък в застраховането! Виж къде, кога и как.

Преди няколко дни с радост узнах за предстояща промоция на ДЗИ на 13.09.2019 – Черен петък! Развълнувах се. Напоследък често си мисля, че застрахователите имат нужда да се доближат още повече до потребностите на клиентите им.

Затова с радост споделям за промоцията на ДЗИ, която ще бъде валидна от 00.00 до 24.00 часа на 13.09.2019с  35 % отстъпка за новосключени застраховки – автокаско, имущество и помощ при пътуване. Началото на полицата може да бъде най-късно 60 дни след 13.09!

Условието е да ...

Прочети повече →
Избери качествена застраховка без да плащаш излишни пари

Качествената полица за дома не струва много пари. Ето как да не плащаш излишно.

Качествената полица за дома не струва много пари.

Когато питам клиентите ми, които сключват застраховка за домовете си, защо го правят, повечето казват – „Защото така трябва. Това е въпрос на отношение към себе си и близките ми.“

И за мен е така.

Ако и ти така чувстваш нещата, за теб съм приготвила няколко важни съвета, които ще ти помогнат да сключиш точната полица за твоя дом и при това без да плащаш излишни пари.

Все още мислиш, че нямаш нужда от застраховка ...

Прочети повече →

Защо ти и САМО ТИ

Защо ти и САМО ТИ трябва да сключваш застраховката на дома си?

Когато придобиваме нов дом преминаваме през стресиращ и уморителен процес. Избор на брокер, намиране на ДОМЪТ, сключването на предварителен договор, осигуряване на финансиране, одобрение от банката, договор за покупко-продажба, ипотека, такси за брокер, нотариални такси, такси за банката, местни данъци и такси….. Сложен и стресиращ процес. Но целта е голяма – ТВОЯТ ДОМ!

Твоето място на защитен уют, на сигурност и спокойствие.

В този период подписваш десетки документи. И сякаш между ...

Прочети повече →
Page 1 of 6 12345...»