Блог

Европейска здравна карта или Медицинска застраховка за чужбина?

Често ни задават въпроса кое е по-добро за нашите клиенти – здравната карта или застраховка медицински разходи в чужбина? Тук ще ги сравним, за да можете да направите качествен избор.

Европейската здравна карта:

Безплатна е. Подаването на заявление и получаването става Лично или с пълномощно. Издаването отнема 15 дни.

– Има покритие САМО за страните от Европейските страни. Не позволява ползването на медицинска помощ за страните Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово, Турция и др.

– В чужда страна трябва САМИ да организирате и да изберете лечебно заведение. Европейската здравна карта важи само за лечебни заведения, които имат сключени с Националната Здравна Каса.

– Здравноосигурителната карта покрива само СПЕШНА медицинска помощ. Всички допълнителни услуги ще трябва да заплатите веднага или след прибирането си в страната.

Застраховката Медицински разходи при пътуване предоставя:

– Качествено лечение навсякъде по света. Полицата е гаранция пред медицинските заведения и Вие не заплащате за лечението си.

разширено покритие – спешна медицинска помощ, всяко неразположение акутни заболявания, спешно зъболечение.

бързо и лесно обслужване. Можете да изчислите колко ще ви струва застраховката за секунди. Толкова време отнема сключването и получаването на полицата.

И всичко това на цена, която ще ви изненада приятно. Проверете я на секундата тук!

Ако считате, че пътуването ви със застраховка ще бъде спокойно и сигурно? Поръчайте я тук!

3
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации