Блог

🍀Спокойствие у дома и след хубава ваканция

Стягаш ли куфарите? Ваканцията ни вика и сме готови да й се насладим. На море, на планина, пътешествия в чужбина – каквото и да сме избрали, ще излезем от рутината и стандартите! Ще оставим спокойствието и сигурността на дома и помощта на близките, за да изпитаме нещо ново и различно.
Сред списъците с вещи и саковете, няколко неща, с които да се насладим почивката и пътуването.

 1. Остави ключ на доверен съсед. Всичко се случва! От поливането на цветята, до някоя неочаквана авария, домът не трябва бъде оставян без надзор за дълго.
 2. Спри водата. Често се случват проблеми с меките връзки, които ако си у дома бързо ще превъзмогнете. Но ако не си, е възможно да наводниш съседите. Пък кой иска първата му работа след отпуск е да се разправя със съседите?
 3. Не спирай тока! Понякога прекаляваме с превенцията. От опит знаем, че такива почивки завършват с основно разчистване на фризера, съпроводено с ужасна миризма.
 4. Погрижи се за пощата и кореспонденцията си. Нека пощенската кутия да не прелива. Може да възбуди интереса на недоброжелатели.
 5. Сключш застраховка за дома! Ако отдавна отлагаш сключването на застраховка, направи го сега в три лесни стъпки тук – Застраховка на дома. Няма да съжаляваш и при щетата, и при лисата на такава!
 6. Провери документите – Ако ще пресичате граница, трябват документи – особено за децата. Изглежда досадно занимание, но без паспорт/лична карата, талон и зелена карта ще се напрегнете на границата.
 7. Спести си разходи от авария на автомобила в чужбина. Знае ли, че можеш да сключиш застраховка автоасистнъс, за пътуването с автомобил в чужбина? При авария на пътя, тази застраховка спестява доста разходи – извозването на автомобила до сервиз, помощ на пътя, хотел докато трае ремонта и т.н.
 8. Не забравяй здравната застраховка. От лекото неразположение, през операция по спешност и медицинско транспортиране, застраховката не въпрос на средства, а на отношение към себе си и близките. Ето къде можеш лесно да изчислиш и ПОРЪЧАШ ПОЛИЦАТА.Вече си готов! Грабвай доброто настроение, отвори прозорците за авантюри, вземи си колкото може красиви картини и положителни чувства и се прибери щастлив у дома.

  Ако статията ти е била полезна и интересна

  АБОНИРАЙ СЕ, ЗА ДА ЗНАЕШ!

  Ние ценим желанието ти да получаваш само полезна информация! Прочети нашата Политика за поверителност!

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации