Блог

8 безкрайно лесни идеи за щастлива ваканция

Стягате ли куфарите? Ваканцията ни вика и сме готови да й се насладим. На море, на планина, пътешествия в чужбина – каквото и да сте избрали, ще излезем от рутината и стандартите! Ще оставим спокойствието и сигурността на дома и помощта на близките, за да изпитаме нещо ново и различно.
Сред списъците с вещи и саковете, няколко неща, с които да се насладим почивката и пътуването.

  1. Оставете ключ на доверен съсед. Всичко се случва! От поливането на цветята, до някоя неочаквана авария, домът не трябва бъде оставян без надзор за дълго.
  2. Спрете водата. Често се случват проблеми с меките връзки, които ако сте у дома бързо ще превъзмогнете. Но ако не сте, е възможно да наводните съседите. Пък кой иска първата му работа след отпуск е да се разправя със съседите?
  3. Не спирайте тока! Понякога прекаляваме с превенцията. От опит знаем, че такива почивки завършват с основно разчистване на фризера, съпроводено с ужасна миризма.
  4. Погрижете се за пощата и кореспонденцията си. Нека пощенската кутия да не прелива. Може да възбуди интереса на недоброжелатели.
  5. Сключете застраховка за дома! Ако отдавна отлагате сключването на застраховка, направете го сега в три лесни стъпки тук – https://www.viara-ins.com/kalkulatori/domashmo_imushtestvo_kalk1/ Няма да съжалявате и при щетата, и при лисата на такава!
  6. Проверете документите – Ако ще пресичате граница, трябва документи. Изглежда досадно занимание, но без паспорт/лична карата, талон и зелена карта ще се напрегнете на границата.
  7. Спестете си разходи от авария на автомобила в чужбина. Знаете ли, че можете да сключите застраховка автоасистнъс, за пътуването с автомобил в чужбина? При авария на пътя, тази застраховка спестява доста разходи – извозването на автомобила до сервиз, помощ на пътя, хотел докато трае ремонта и т.н.
  8. Не забравяйте здравната застраховка. От лекото неразположение, през операция по спешност и медицинско транспортиране, застраховката не въпрос на средства, а на отношение към себе си и близките. Ето къде можеш лесно да изчислиш и поръчаш полицата https://www.viara-ins.com/kalkulatori/kalkulator_coris/

Вече сте готови! Грабвайте веселото настроение, отворете прозорците за авантюри, вземете колкото може красиви картини и положителни чувства и се насладете напълно.

0

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации