Калкулатор на Медицинска застраховка за пътуване в чужбина

Брой застраховани лица
от 0 до 18 г.
- 0 +
от 19 до 65 г.
- 0 +
от 66 до 70 г.
- 0 +
от 71 до 75 г.
- 0 +
от 76 до 80 г.
- 0 +
Общо:      Срок в дни:

ИЗЧИСЛИ
Какво осигурява застраховката

  •  Гарантирано финансиране – Покриване на разходите за лечение на изброените в полицата заболявания. Има компании, в които лимита е до 1 млн. Евро за една година и 2 млн. Евро за целия срок на застраховката.
  •  Възможност за второ лекарско мнение – Вече поставена диганоза ще бъде проверена от най-добрите специалисти в областта и диагнозата потвърдена или отхвърлена. Но много по-често се случва лечението да бъде променено.
  •  Качествено лечение – В някой продукти, застрахователят предоставя възможност за избор в три от най-добрите международни клиники в Европа и Америка в зависимост от поставената диагноза. Има продукти, в които застрахованият и неговите близки сами избират къде да проведат лечението при гарантирано финансиране.
  •  Спокойствие в труден момент – Застраховката може да включва компенсация за болничен престой, разходи за предписани медикаменти, разходи за настаняване и репатриране.
  •  Покритие за най-важните допълнителни разходи – Някой от продуктите включват разходи за лечение, за пътуване, настаняване и за един придружител.
  •  Достъпност на продукта – Цената му е достъпна за всеки, който търси стабилност за трудни моменти.

За кого е предназначена застраховката

За всички здрави хора на възраст до 65 години, които желаят да се осигурят срещу описаните заболявания. Има вариант застрахователното покритие да бъде продължено до 84 години.
Продуктите са с отлагателен период от два до шест месеца.

Какъв е отлагателният период за този вид продукти

По застраховката се прилага отлагателен период до шест месеца. Отлагателен период е период, приложим веднага след началото на застраховката, в който при настъпване на застрахователно събитие Застрахователят не дължи обезщетение.

Как се ползва застраховката

При диагностицирано заболяване, покрито по условията на полицата се свързвате чрез нашето брокерско съдействие със застрахователя.
В зависимост от избрания продукт получавате проверка на диагнозата с второ лекарско мнение и издаването на писмо за гаранция за покриване на разходите.
Организиране на лечение съгласно договорените условия в полицата.

Мога ли да избирам сам лечебно заведение

Определени продукти дават пълно право за избор на лечебно заведение. Други продукти, препоръчват набор от лечебни заведения и само там може да се проведе лечението.

Начин на плащане
Застраховката може да бъде платена еднократно или разсрочено до четири вноски през три месеца. Заплащането на премията може да се извърши:
- По банков път в клиентската сметка на Вяра ЕООД
BG63PIRB80031605156957, Банка Пиреос
- С дебитна или кретина карта използвайки виртуален ПОС терминал на обслужващата банка можете да платите с карти Maestro, MasterCard, VPay, VISA Electron и Visa от тук
- Чрез Еpay/Easy Pay – Ако имате регистрация в посочените платформи за разплащане, можете да заплатите премията по застраховката си от тук
- Наложен платеж- с доставка от куриерска фирма Спиди. Разходите за получаване на полицата с куриер и наложения платеж са за Ваша сметка.
- В брой от офис на Вяра ЕООД
Гр. София, ул. Коста Лулчев № 15А, ПК 1113
Гр. Пловдив, ул. Ген. Кюркчиев № 18