Блог

При нужда 🍀 застраховка за фрактури и операции

Здравната ни система не ни защитава при злополуки. Точно когато плановете се провалят, човек е слаб и го боли, за да получи здравна помощ трябва да извади много пари за импланти при фрактури и операции.

Днес бързам да споделя за продукт, който покрива точно такива ситуации. И е в промоция до 30.11.2022. Защото всички сме чупливи и всеки може да срещне злополуката по пътя си.

И тази промоция няма да е валидна само тази година. Отсъпката от 20 % се запазва докато поддържаш договора.

Какво покрива застраховката? Предупреждавам, че следващите редове са за тези, които искат да са готови и за изпитанията в живота.Темата не е лесна за обсъждане. Затова, който не се интересува какво е възможно да се случи вследствие злополука с любимите му хора или пък с него самия, трябва да спре да чете тук.

Ако обаче си от хората, които преценяват опасностите и искат да запазят достойноството и здравето си в труден момент, то задължително прочети докрай информацията за този продукт.

Защото той дава разумно обезщетение най-добро обезщетение при фактури, изгаряния и операции.

Например човек, който има тази застраховка с покритие за Платинен пакет, при обикновена фрактура на предмишница ще получи обезщетение 2 000 лева! Колкото по-сложна е фракутрата, толкова по-голямо е обезщетението.
Например обикновена фрактура на ребро се обезщететява с 800 лева.

По-лесно се приема лошия късмет, ако след това на човек не му се налага да мисли за пари.

Втората причина са фаталните събития. Не искам да се случват. Но сключването на тази застраховка е жест към любимите ти хора, за да могат те в първите моменти на трудност да не мислят за пари. Няма по-добър начин да покажеш, че ги обичаш!

таблица с видовете обезщетения по застраховка злополука Закрила

Какво е злополука според застрахователя:

ЗЛОПОЛУКА е всяко събитие, довело до смърт или телесно увреждане на застрахованото лице в резултат на непредвидени и внезапни въздействия от външен произход, които застрахованото лице не си е причинило умишлено. Непредвидимостта се предполага до доказване на противното.

Ето пълното покритие на полицата злополука – виж картинката:

Застраховката НЕ покрива:

  • Умишлено самонараняване на застрахования
  • Лица с установена трайна загуба на трудоспособност над 50%
  • Практикуване на екстремни спортове

В такива моменти човек има най-голяма нужда от застраховка. Затова съществуват много различни видове застраховка злополука. В това видео споделям най-важното за злополуките

експерт застраховател разказва за различните видове застраховка злополука
Ако искаш да гарантираш любимите ти хора за неприятни ситуации, на разположение сме за консултация и съдействие. Напиши ни тук!

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации
  • No related posts found.