Блог

Сигурен дом със застраховка🍀

Домът е безценен актив. Той е нашето място на сигурност и спокойствие. Както и една от най-скъпите ни инвестиции на усилия и средства – да го откриеш, изплатиш, ремонтираш и направиш красив по твоите собствени представи. Сигурен дом със застраховка, за да сме спокойни в мирно време и сигурни при щета.

Всеки дом има нужда от застраховка. Убедена съм в това, благодарение на опита ми в застраховането и защото 20 години сключвам застраховка за дома си. Не разбирам хората, които оставят на произвола на съдбата този толкова ценен актив.

Защо мисля така, ли? Защото живеем в претъпкани с автомобили градове, в големи сгради, които събират хора със разнородни разбирания, морал и отговорност. Не, целта ми не е да те изпълвам със страхове. Целта ми е да те приканя да оцениш важните за теб неща. Навреме!

Ето няколко факти, които си струва да знаеш:

  • Битови пожари, които изискват намеса от пожарната се случват средно 2 пъти на ден в София.
  • Достъпа до мястото на събитието често е затруднен и дори невъзможен.
  • Освен щети в мястото на възникване, битовият пожар и последиците от гасенето му нанасят много щети в съседните апартаменти.

Рискът „Пожар“ е опустошителен! Няма по-тъжна и покъртителна гледка от опожарен дом. Тук споделяме една история на хора без вина останали без дом.

Друг риск, който ме тревожи и включвам в полицата си е „Земетресението“.  Винаги си пожелавам да познавам този риск само на теория. И още много опасности са включени в покритието на застраховката за дома сред които градушка, щети от ВиК аварии, наводнение, кражба чрез взлом и други като например щети нанесени на съседите!

И ти вероятно държиш на точните отношения със съседите. Със застраховка сигурен дом, ако случайно причиниш щети на съседите си, ти няма да плащаш за тази грешка, а тя ще бъде покрита по полицата ти.

Да, застраховката не може да ти спести неприятностите и изпитанията. Но застраховката прави голямата разликата по две причини:

  • Със застраховка сигурен дом не си безсилна жертва на обстоятелствата, ако настъпи изпитание. Събираш се и действаш – да осигуриш интересите си, докато други гледат вцепенено в загубата си.
  • Когато не мислиш за пари, се възстановяваш много по-бързо!

+ най-ценното преимущество, което дава застраховката на дома – спокойствието на духа. Да използваш енергията си за нещата, които зависят от теб, да си спокоен и сигурен за ценните ти активи, ти дава допълнителна сила.

Застраховката е напълно достъпна. Толкова е достъпна, че често клиентите ме питат – „това  цена на месец ли е“?  Не, това е цената на година. Година на спокойствие и сигурност за дома.

Ако си стигнал до тук, вече знаеш колко е важно да осигуриш дома си. Има тънкости, които е добре да имаш предвид за да получиш пълно покритие на оптимална цена. Описахме ги тук: Виж нашите съвети за качествена застраховка при оптимален бюджет и покритие

Твоите действия определят твоята сигурност. Не се колебай. Осигури си я навреме.

За бърза и лесна поръчка на полицата за дома ти – свържи се нас тук. 

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации
  • No related posts found.