Блог

Ако търсиш коректен партньор за автомобила ти!

За собственици на среден клас автомобили до 20000 лева, които ценят времето и коректните отношения.

Застраховката на автомобила е най-позната и разпространена в България. Почти всеки сключва застраховката автокаско и има мнение за продукта. В следващите няколко реда ще те запозная с едно предложение, което считам за интересно и заслужава твоето внимание.

Ако ти караш среден клас автомобил на стойност до 20 000 лева, продължи да четеш! Надявам се да ти е полезно. Среден клас означава автомобилът ти да не е от марките Ауди, БМВ или моделите Фолксваген Туарек, Тойота Ланд Крузер, Хонда CR-V, Мерцедес Е-клас и Фолксваген Голф!!!. Голфът не е луксозен модел, но се радва на отличен интерес от крадците 😊

Предложението идва от Групама Застраховане. Ако не си чувал за тях, това е сравнително нова компания на българския пазар, част от френската банково застрахователна група Групама Асюранс Мутюел и застраховател на Банка ДСК. Компанията е професионална и коректна!

Какво имам предвид? От годините опит в застраховането сме установили няколко неща, които са важни за клиентите, които държат на автомобила си без да му робуват 😊 Ето ги:

1. Достъпност на застрахователя. В забързаното ни ежедневие все по-често се случва клиентите да изберат компания, която е по-лесно достъпна за сключването на застраховката и за завежданата щета.
За своите клиенти Групама Застраховане предлага единствено по рода си приложение – Групама Видео Асистънс, с което на удобно за теб място, без да ходиш никъде, можеш да извършиш първоначален оглед, както и да заведеш щета в реално време.

2. Коректност на застрахователя. Каквито и удобства да предлага застрахователя при завеждането на щетата, може би най-важно е колко бързо и професионално ще бъде отстранена тя. Групама Застраховане имат договори със 170 официални и доверени сервиза. Това дава възможност за избор къде да оставиш обичания автомобил и да очакваш възможно най-скоро да бъде възстановен.
От това право можеш да се възползваш ако цената на застраховката ти надвишава 357 лева за година.

3. Оптимална цена Цената на Групама не е най-ниската на пазара! Но когато си купуваш гуми за автомобила, нали не избираш най-евтините? В същото време, компанията предлага комбинация от отстъпки, които правят цената възможно най-честна и достъпна, без това да се отразява на качеството.

4. И допълнителна екстра От началото на октомври до края на януари, всеки който е сключил застраховката на автомобила си с Групама, получава талон за ГТП на стойност 15.50 лева. Не е голямата сума, но може да оптимизира бюджета за поддържка на любимото возило.

В случай, че полицата ти автокаско изтича до края на януари, включи Групама застраховане в офертите. Можеш да намериш добър партньор.

Ако търсиш брокер, който да се грижи за подробностите по застраховката на автомобила ти, ние ще го направим качествено и отговорно. Просто попълни данните тук и ние ще се свържем с теб!

Отстъпката за техническия преглед е валидна от 01.10.2019 до 31.01.2020 г.

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации