Тези филми са създадени от Вяра специално за нашите клиенти и за всички активни хора, които искат да познават риска, за да могат да му противодействат. Те имат единствено образователна цел. Надяваме се да са ви полезни.

Застраховка домашно имущество – видео

Това е видео за застраховка Домашно имущество и как тя предотвратява финансови загуби в случай на щета.

Христо Бъчваров

Групово доброволно здравно осигуряване – видео

Доброволното здравно осигуряване е част от фирмената политика през погледа на HR-а – решение на здравни проблеми и стимул за служителите.

Георги Ножаров

Гражданска отговорност 2012-видео

В това видео говорим за новостите при сключване на Застраховка Гражданска отговорност за 2012 – издаването на електронна полица, получаване на оптимална цена, възможностите за отстъпки. Даваме препоръки на какво да обърнете внимание когато получавате полицата Гражданска отговорност.

Анелия Ангелова


Утрото по ПроБГ

За гражданската отговорност

Анелия Ангелова

Нещастието по Рихтер

Земетресение

Темата на Нова

Доброволно здравно осигуряване – видео

Индивидуално доброволно здравно осигуряване

Надя Лопеш

 


Рискът Пожар при застраховка Домашно имущество – видео

Пожарът често е подценяван. Но това е риск, който нанася огромни щети върху имуществото и върху здравето и живота на хората. В това кратко филмче питаме Ангел Сентов – пожарникар, затова как да се предпазваме от пожара и как да реагираме, ако възникне.

Какво трябва да правим при ПТП – видео

Видео за това, какво трябва да се направи при настъпване на пътно-транспортно проишествие.

Анелия Ангелова

Кога ще влезе в сила “бонус-малус” системата – видео News7

Задължителната “Гражданска отговорност” ще поскъпне с въвеждането на “бонус-малус” системата, категорични са застрахователи. Това е система, при която изрядните шофьори плащат по-евтина полица от тези, които извършват нарушения на пътя.


Застраховат Народното събрание срещу протести

Застраховат сградата на парламента срещу протести. Според застрахователния брокер Анелия Ангелова става въпрос за нестандартно покритие, защото „досега гражданските вълнения, стачките са специално изключен риск, описан във всички общи условия по застраховка ‘Имущество’.