Блог

Домът – място на сигурност и спокойствие 🍀

Най-голямата инвестиция, която правим в живота е дома. Изплащаме го години наред, обзавеждаме, ремонтираме. Защо се включваме в това приключение? Не е, защото обичаме да дължим пари на банката и да изплащаме почти двойна сума с лихвите, да влачим кашони или да се разправяме с майстори. Правим го, защото искаме място на сигурност и спокойствие, искаме дом.

Това е и главната функция на застраховката на дома – спокойствие и финансовата защита. Това търсят нашите клиенти когато сключват застраховка домашно имущество. И когато веднъж сключат полица за дома си, я подновяват винаги. Защото е напълно достъпна и дава спокойствие.

И спокойствието започва с това че ако стане Вик авария в дома ти да получиш обезщетение, което да покрива разходите за ремонта.

Също така ако увредиш съседа, застраховката да го обезщети така, че да продължавате да се поздравявате и уважавате. А добрият съсед понякога е по-важен от роднините, нали?

Тези събития са най-честите. Тогава клиентите ни виждат как работи застраховката.

Но истинската причина да сключват тази полица са големите опасности като земетресението, пожарът, наводнението. Защото тези събития могат да се отразят пагубно върху дома ни и върху нас самите.

Човек, който има дом е богат! И за да е наистина спокоен, трябва да сключва качествена полица.

Но какво точно значи това?

Полица, в която имота така да е застрахован, че ако стане събитие, да бъде достатъчна, за да го възстановиш или да имаш достатъчно средства за нов. Независимо какво застраховаш – апартамент или къща, застрахователите са определили минимална цена на квадратен метър 1000 лева за София и други големи градове. Но в зависимост от инвестицията ти, можеш да избереш по-висока сума.

Полица, в която вещите ти са застраховани. При авария, те най-лесно се увреждат. Кухня, давани, пердета, килими, легла и всичко, което прави дома ни уютен и специален. Понякога сме склонни да подценяваме вещите. Да, наистина можем да живеем известно време без печка например. Но при голямо събитие можем да изгубим всичките си вещи! И тогава само застраховката помага.

И не на последно място е Кражбата чрез взлом. Няма нищо по-неприятно някой да е влизал в дома ти и няма покритие за унижението. Но финансовата компенсация, която застраховката дава ни помага много бързо да преодолеем този неприятен спомен. С една особеност – не покрива пари и бижута, ако не са в каса.

Колко струва застраховката на дома ти? Много лесно можеш да изчислиш цената тук

На този линк можеш да изчислиш цената на качествената полица за дома ти

Разчетите, които виждаш са ориентировъчни и ако искаш конкретна оферта според твоите нужди, ние ще подготвим такава безплатно, така че да избереш най-доброто за теб и да си спокоен за дома ти.

На пазара има много цени за застраховката на дома. Но ако искаш да си убеден, че точно това е полицата на дома ти, остави телефона си тук и предпочитано време за кратък разговор. В рамките на няколко минути ще получиш всичката информация, която ти е необходима да направиш най-добрия избор. Така, в разговор без ангажименти за теб, ти ще знаеш как да сключиш полица, която ти дава спокойствие в мирно време и сигурност при щета.

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации