Блог

5 причини ВИНАГИ да сключвам застраховка за ски-ваканцията в чужбина.

Февруари е и любителите на пистите стягат ски екипите за ваканцията в чужбина. Ако готвите зимната ваканция, не забравяйте застраховката. И когато я сключвате, обявете че ще карате ски. Важно е!

Ако се притеснявате от досадни процедури или се колебаете дали направите този разход, ето моите 5 причини да сключвам и да препоръчвам застраховката на приятелите ми.

  1. Полицата се издава за минути и може да се получи по електронен път. За сключването е нужно да знаете имената на латиница, ЕГН-тата и срока. Няма досадни процедури, лесни са условията и полицата се издава бързо и лесно. Дори в последната минута преди пътуването, можете да заявите застраховката си. Само не забравяйте да обявите практикуването на ски спортове!
  2. Цената е незначителна. В сравнение с разходите за пътуването и ски ваканцията, както и възможните разходи при събитие, цената на застраховката е с незначителна цена. Четвъртият член на семейството пътува безплатно!
  3. Асистанс телефон при събитие – На този телефон е задължително да се съобщи нуждата от здравни услуги при първа възможност. От асистиращата компания съдействат за намиране на здравно заведение, гарантират плащане или потвърждават възстановяването на разходите. По-сигурно е така и по-спокоен се чувства човек!
  4. Ползване на услугите със спокойствие на духа. Много е важно в труден момент, човек да има сигурен партньор и спокойствието да не се притеснява за качеството и цената на здравната услуга. Това е смисълът на полицата!
  5. И ако още се колебаете за застраховката, ето я моята 5 доста важна причина! Освен медицински услуги, застраховката включва и медицински транспорт, по лекарско предписание или наложен от злополука. Така ако на пистата се случи събитие и е необходим медицински транспорт – шейна или хеликоптер, разходите ще бъдат заплатени от застрахователя! А повярвайте, цените са забележителни.

Ето една реална история с наши застраховани на ски ваканцията. Надявам се да е полезен.

Калкулатор медицинска застраховка за чужбина

ТУК можете да изчислите цената на застраховката за ски ваканция в чужбина.

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации