Блог

25 % отстъпка за застраховка на дома в ДЗИ! Коледна промоция.

Ако отдавна отлагаш сключването на застраховката на дома, действай! Сега е момента.

За необходимостта от застраховка на дома съм писала много и ще продължа. Смятам, че всеки дом има нужда от застраховка. Защото там инвестираме най-много усилия и домът е нашето място на сигурност и уют. Да имаш дом е богатство, което трябва да ценим на време.

Защо аз считам, че всеки трябва да сключва застраховка на дома си, споделям с теб, тук!

В тази статия, ще ти разкажа за предимствата, които застраховката на дома в ДЗИ предлага. Освен, че компанията се ползва с добра репутация и високо ниво на професионализъм, тук ще разгледаме характеристиките на продукта. През последните години застраховките на дома доста се промениха в посока по-качествено удовлетворяване на нуждите на хората, като се покриват множество допълнителни рискове.

Застраховката на дома в ДЗИ се предлага в няколко пакета, като всеки следващ надгражда предишния. Покрити са най-опасните рискове за дома, според мен:

 • пожар
 • земетресение,

но и много други –

 • буря,
 • градушка,
 • изтичане на вода и пара,
 • късо съединение, чупене на стъкла,
 • гражданска отговорност за щети на трети лица

Често виждаме ефекта от риска едва когато настъпи. И тогава се питаме – защо не го предвидих? Защо не сключих полицата си? Затова прецени внимателно опасностите и прочети покритите рискове в полицата ти.

Когато говоря за застраховката на дома, винаги казвам, че за нея могат да се дават и много пари. Но качествената полица е напълно достъпна и може да се постигне лесно ако следваш няколко стъпки. Описала съм ги тук.

Смятам, че застраховката трябва да покрива големите опасности. Спукването на тръба няма да промени житейския ти път. Кражбата чрез взлом е обидно събитие, вещи могат да липсват, но ти ще продължиш живота си напред. Но ако настъпи пожар или земетресение, или каквото и да е събитие с разрушителен ефект, ще трябват помощ и средства веднага.

Това, което отличава полицата на ДЗИ е клаузата SOS за дома. В тази клауза, освен че можеш да се възползваш от доверен майстор за:

 • спешен ремонт на ВиК авария,
 • електрически,
 • ключарски,
 • стъкларски услуги,

получаваш обезщетение и за:

 • вещи от първа необходимост при аварийна ситуация – 600 лева и
 • разходи за прибиране по спешност при настъпило застрахователно събитие в дома – до 1000 лева.

А ако вече предпочиташ да пазаруваш онлайн, може би е хубаво да се запознаеш с клаузата Кибер сигурност и да я включиш към полицата си при цена на година на почти 10 лева! За лимитите по полицата и покритието ще разкажа в друг пост. Ако теб те интересува, ще го включа в индивидуалната ти оферта. Просто заяви интерес тук, за да получиш оферта за твоя дом!

Сега ДЗИ обявиха своята Коледна промоция по застраховката на Дома. 25% отстъпка, четвърт от цената е намалена до 31.12.2019 г.

Ако искаш да получиш още информация за застраховката, както и да получи оферта по размерите на твоя дом, направи го тук!

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации