Блог

🍀Сашка Васева с диагноза тумор в мозъка

Сашка Васева с тежка диагноза и животозастрашаваща битка – тумор в мозъка. Преди няколко дни случайно попаднах  на репортаж в сутрешния блок на Би Ти Ви. Ставаше дума за здравословно изпитание, през което преминава фолк-певицата Сашка Васева. Не следя този музикален стил и новината за тумор в мозъка й ме свари неподготвена и ме подтикна да изгледам репортажа.

Историята  с няколко думи – Сашка Васева е губела прогресивно зрението си и след направени изследвания е чула тежка диагноза – тумор в мозъка, който притиска очните нерви.

Необходимо е да бъде направена спешна животоспасяваща операция.

Такива истории се случват всеки ден. Но ние не чуваме за тях, защото се случват на обикновени хора. До нас достига тази информация, защото Сашка Васева е публична личност в стойл, който богатството и щастливия живот се демонстрират. Но се оказва, че и тези хора преминават през тежки изпитания.

Бяхме въведени в тази драматична история много бързо. Разказа я съпругът на певицата. Намират се в Германия, в клиника по неврохирургия. Имаше няколко неща, които ми направиха впечатление и искам да ги споделя с вас.

 1. Тумор в мозъка е спешна и животозастрашаваща диагноза. Операцията не може да бъде извършена навсякъде. В такива случаи се търси специализирана в диагнозата клиника, която да има съответните специалисти и оборудване. И такива клиники обикновено са с пълен график за много дни напред.

  Жизненоважно е да избереш болница, да се свържеш с администрацията и да договориш възможно най-близка дата за операция.

 1. В репортажът съпругът на певицата разказва, че преди операцията, Сашка Васева помолила да отложат с половин час, за да се настрои за предстоящото изпитание. Напълно я разбирам. Никой не влиза в такава битка с леко сърце.
  Главната сестра на болницата се обадила на съпруга й и му казала, че всяка минута на тази операционна струва 500 евро на минута.
  Да, от собствен опит знам, че добрите клиники отлично смятат разходите си. И тази сума не е преувеличена – оборудване, специалисти, помощен персонал.

Съпругът на Сашка Васева сподели за операцията са им били нужни 90 000 Евро. И то веднага. Туморът е много агресивен и както той каза: „Времето е скъпо!“

 1. Стана дума затова как Сашка Васева и семейството й успяват да финансират лечението. Защото за да бъдем точни, трябва да отбележим, че операцията е само началото на такова лечение. Предстои й дълъг път до пълното излекуване.
  Но за съжаление, дори фолк звезда като Сашка Васева, среща финансови трудности при такива диагноза. Да, винаги стигаме до финансите.

Съпругът на Сашка Васев каза: „Не е ясно как ще се справим. Засега помагат приятели. Но предстои тежка битка, която не е ясно колко време ще отнеме“.

Гледах репортажа и си мислех, че така се чувства всеки, който е чул тежка диагноза.

Изведнъж живота става съвсем различен. Търсят се специалисти в областта, записват се часове, започва чакане пред кабинетите. През цялото време си в неведение.
Когато проблемът се потвърди се търсят клиники, контактува се на чужд език с администрацията, търси се възможност за скоростна операция.

Цялото семейство е въвлечено в изпитанието. Пред любимите хора стоят въпроси: „Вземам ли правилното решение?“, „Намерихме ли правилния специалист“, „Не пропускам ли нещо?“.
И пари! От къде пари? Сега! Спешно!

Всички тези проблеми намират решение с продукта „Критични заболявания“. Тумор в мозъка и още пет най-разпространени животозастрашаващи заболявания като онкология, трансплантация и сърдечно-съдова хирургия са покрити – експертиза, клиники, финансиране, пътуване. Тази застраховка шанс за живот.

И при това е напълно достъпна. Единственото условие, за да бъде човек покрит от такава застраховка, е да бъде здрав. Аз пропуснах да сключа застраховката навреме и получих своите уроци. Ако се интересуваш, тук съм поместила моята история с тежка диагноза.

Всеки по различен начин приема новината за изпитан

ието пред което е изправена Сашка Васева. За някой това е пикантна история в стил “Богатите също плачат”. Друг си казва, че него това не го касае. Но има хора, които осъзнават, че такава диагноза би ги поставила пред голямо изпитание не само него, но и любимите им хора. И решават да бъдат подготвени.
Ако си такъв човек, виж подробностите за застраховка Критични заболявания. Напълно достъпна е. Просто трябва да се действа навреме. Цялата информация е тук.

Ако статията ти е била полезна и интересна

АБОНИРАЙ СЕ, ЗА ДА ЗНАЕШ!

Ние ценим желанието ти да получаваш само полезна информация! Прочети нашата Политика за поверителност!

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации