Блог

Нови вдъхновяващи промоции при застраховката имущество.

Както знаете, стремим се да Ви информираме за добрите оферти на застрахователния пазар. Вече Ви запознахме със специалните отстъпки, които застрахователите предоставят през пролетните месеци по застраховките имущество – на дома, на офиса, на търговския обект.
От години следим за качеството на застрахователните продукти по имущество и се опитваме да убеждаваме нашите клиенти да сключват качествени застраховки за активите си.
Разбира се, обсъждаме промоциите. И винаги се радваме, когато срещнем предложение, което не носи само отстъпки. Защото смятаме, че очакванията на застрахованите все още много се разминават с предлаганите условия. Тук застрахователите могат много да се вслушат в гласа на своите „избиратели“ и да подобрят много продуктите си.
Повода да пишем е наскоро изскочила промоция за застраховка имущество. Освен ценовите отстъпки, много вдъхновяващо ни подейства допълнителната мотивация за потребителите:
– На всеки 100 застраховани от определени продукти, един получава БУТИЛКА УИСКИ
– На всеки 100 застраховани от други имуществени продукти, един получава ХАВЛИЕНА КЪРПА.
Може ли това да ви мотивира да сключите за първи път застраховка за дома или да смените досегашния си застраховател? Кажете ни, какво ви кара да изберете застрахователя за дома ви?

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации