Блог

Нови вдъхновяващи промоции при застраховката имущество.

Както знаете, стремим се да Ви информираме за добрите оферти на застрахователния пазар. Вече Ви запознахме със специалните отстъпки, които застрахователите предоставят през пролетните месеци по застраховките имущество – на дома, на офиса, на търговския обект.
От години следим за качеството на застрахователните продукти по имущество и се опитваме да убеждаваме нашите клиенти да сключват качествени застраховки за активите си.
Разбира се, обсъждаме промоциите. И винаги се радваме, когато срещнем предложение, което не носи само отстъпки. Защото смятаме, че очакванията на застрахованите все още много се разминават с предлаганите условия. Тук застрахователите могат много да се вслушат в гласа на своите „избиратели“ и да подобрят много продуктите си.
Повода да пишем е наскоро изскочила промоция за застраховка имущество. Освен ценовите отстъпки, много вдъхновяващо ни подейства допълнителната мотивация за потребителите:
– На всеки 100 застраховани от определени продукти, един получава БУТИЛКА УИСКИ
– На всеки 100 застраховани от други имуществени продукти, един получава ХАВЛИЕНА КЪРПА.
Може ли това да ви мотивира да сключите за първи път застраховка за дома или да смените досегашния си застраховател? Кажете ни, какво ви кара да изберете застрахователя за дома ви?

0
  Свързани публикации

Add a Comment