Блог

Ново – Черен петък в застраховането! Виж къде, кога и как.

Преди няколко дни с радост узнах за предстояща промоция на ДЗИ на 13.09.2019 – Черен петък! Развълнувах се. Напоследък често си мисля, че застрахователите имат нужда да се доближат още повече до потребностите на клиентите им.

Затова с радост споделям за промоцията на ДЗИ, която ще бъде валидна от 00.00 до 24.00 часа на 13.09.2019с  35 % отстъпка за новосключени застраховки – автокаско, имущество и помощ при пътуване. Началото на полицата може да бъде най-късно 60 дни след 13.09!

Условието е да или да си  нов клиент или да застраховаш нов обект!

Тук искам да спомена няколко неща с теб!:

  1. Не съм привърженичка на промоции, които се основат само на процента отстъпка. Защото при висока цена на застраховката, дори голямата отстъпка може да остави цената неоснователно висока. Затова винаги виж към какво се прилага тази отстъпка.
  2. Считам, че избора на застраховка въз основа на цена е рисково. Защото застраховката е услуга на доверието. Сега заплащаш едни пари, за да получиш някаква услуга в бъдеще. Ако отсреща нямаш компетентна и професионална компания, каквито и пари да платиш, могат да се окажат твърде много за това, което получаваш. Затова търси коректен застраховател. Има ги.
  3. Запознай се покритите рискове. Това са опасностите срещу, които ще осигуриш – автомобила, дома или друго. Добре е да ги познаваш. Много е тъжно да си сключвал застраховка години наред и при събитие да установиш, че точния риск не е включен в полицата ти.
  4. Познаването на параметрите по полицата също ще ти бъде от полза! Колкото по-добре познаваш продукта си, толкова по-качествено можеш да ползваш полицата си. Или намери доверен брокер, който ще те информира за всичко важно.

Затова искам да ти споделя – ДЗИ е коректна и престижна компания, която се ползва с добро име на пазара. Предлаганите покрития са сред водещите на пазара. Цената е напълно разумна и с тази отстъпка е направо чудесна! Така, че ако решиш да се възползваш, това според мен ще бъде отлична сделка.

Така, че остави подробностите на нас и действай! Осигури важните си активи.

 

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации
  • No related posts found.