Блог

Мисия „Защити своя дом“

Многократно съм изказвала съмненията си за подготовката ни като нация за катастрофични ситуации или при значими природни бедствия. Днес няма да давам примери затова.

Днес ще разкажа за една инициатива на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, на която Вяра Брокер е асоцииран член. Тази асоциация обединява интересите на всички брокери в България, които си поставят за цел висок професионализъм и честни и дълготрайни партньорства с клиенти и застрахователи.

Освен да следи за интересите на членовете си, Българската Асоциация на Застрахователните Брокери си е желае да достигне до възможно най-много семейства и да им разкаже за продуктите, с които могат да гарантират сигурността на дома и семейството си.

През следващите месеци стартира Мисия „Защити своя дом“. В тази наша акция ние ще заведем учениците от район Сердика в противопожарните центрове на 02 Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, където те съвместно с истинските пожарникари ще участват в потушаването на пожар. Ще се научат какво трябва да направят ако възникне на пожар. Също така учениците ще посетят учебния център на Български червен кръст, където ще научат за бедствията, ще преживеят симулация на земетресение и ще бъдат обучени да извършват долекарска помощ!
С това се надявам, че новото поколение на България ще бъде много по-подготвено за трудни ситуации.

Кампанията стартира с интерактивното обучение на учениците в район Сердика. Ще продължи и в други училища в зависимост от събраните средства.

Ако желаете да дарите дори и минимална сума за това начинание, можете да го направите в специално откритата дарителска сметка на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) в Уникредит Булбанк, клон Царевец, IBAN: BG06UNCR70001522547367; BIC: UNCRBGSF.

Всички членове на асоциацията вече направиха дарения. Всички сериозни застрахователи също.

Ще разказвам за мисията. Чакам с нетърпение да видя с очите си как човек може да се подготви за природно бедствие или как да окаже първа помощ. Много се радвам на тази първа инициатива да образоваме децата си за възможни непредвидени ситуации.

1
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации