Блог

Домашен майстор

Интерамерикан предлага застраховка на дома с

безкасово плащане при ремонт

Никой не обича майстори у дома.

Все пак ремонти се налагат. Ако забравим отворени крановете или съсед ни наводни. Ако някой разбие вратата? Да не говорим за много по-големите опасности – да възникне пожар или да избухне съд под налягане. Но такива неща се случват и затова правим застраховката си дома.

До сега винаги сме се възмущавали на условията на застрахователите при ремонт да се предоставят офертите на три компании и те да изберат най-ниската. Кога за последно сте избрали най-евтиния майстор?

Освен това от години убеждаваме клиентите ни, че имат нужда от застраховка на дома. В същото време се възмущаваме на застрахователите, че не правят нищо, с което да се отличат пред застрахованите и да ги накарат да се чувстват по-спокойни у дома.

През изминалата седмица Интерамерикан обявиха своя нов продукт за застраховка на дома – Домашен майстор – щетите от покрит по полицата риск да бъдат ремонтирани от доверен майстор, с гаранция и заплатени безкасово! Партньор на застрахователя или в ролята на Майстора – Master House.

Надяваме се, че това е една стъпка от многото да убедим българина, че застраховката за дома му е нужна.

4
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации