Блог

Диагноза рак – има безценна опора за това изпитание🍀

Когато чух диагнозата „рак“ въобще не бях подготвена. А уж моята работа е да съм подготвена за всякакви неприятни ситуации. Просто човек не иска да мисли за такива неща.

Но когато чуеш „операция“, „химиотерапия“, „патология“ те удря въпроса „Защо на мен?“

И след това те връхлитат много по-важните въпроси:

  • Сега накъде?
  • Към какъв специалист да се обърна за проверка на диагнозата?
  • Как ще се справям финансово? Няма да мога да работя пълноценно.  А сметките за здравни услуги се настаняват доста отчетливо в портмонето ми.

Има застрахователни продукти, които покриват такива страшни диагнози. В тази статия споделям информация за различните продукти и ценовите им нива.

Никой не влиза доброволно в играта с диагнозата рак. Тя връхлита в живота ни без предупреждение и определя правилата. За да спечелим тази игра, трябва стратегия и залогът е живот с право само на един опит. Нужни специалисти, които да проверят диагнозата и да назначат правилното лечение.

Минаха почти пет години от момента, в който аз чух тази диагноза. И знам, че не е присъда. Много неща имат значение в такъв момент – подкрепата на близките, начина на живот, възрастта, финансите. И личната съдба.

Аз имах късмета един приятел, който не бях виждала повече от 20 години да ми подаде ръка и да ми помогне да получа лечение в чужбина. Отношението и грижата там не може да се сравни, с това което получаваме тук – съмнения, недостатъчна информация, понякога сурово и лошо отношение. Там си човек, в центъра на цялата система и всички правят най-доброто за теб. В това видео разказвам в подробности моята история.

Когато се възстанових от операцията, веднага започнах са проучвам какви са възможностите хората да бъдат застраховани за такива предизвикателства.  И се оказа, че има напълно достъпни продукти.

Тъй като вече не можех да сключа застраховка за себе си, направих такава за семейството и колегите ми. Не знам какви още предизвикателства ми е подготвил живота, но вярвам че съм направила най-доброто за любимите ми. Така съм спокойна. Давам тези пари с надеждата, че никога няма да потрябва застраховката.

Но ако се случи, знам че съм осигурила най-голям шанс на любимите ми хора за пет от най-разпространените заболявания на десетилетието.

Всичко за застраховката, която сключих за моите колеги и семейство ми е тук. Препоръчвам я на всички близки и приятели.

За да бъде продуктът достъпен, застраховката могат да сключат само здрави хора и има отлагателен период шест месеца! Затова е много важно да се сключи навреме.

Аз съм Анелия от Вяра Застрахователен брокер и това е моята история.

Ако темата те вълнува, с радост ще споделя цялата информация за продукта и възможностите в кратка и неангажираща среща онлайн. Свържи се с мен тук! 

 

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации