Блог

Как да попълваш двустранен констативен протокол

Попълването на двустранен констативен протокол не е сложна работа, но ти препоръчвам да знаеш как да го правиш. Защото в момент на пътно-транспортно произшествие, човек се намира под стрес и може да допусне много грешки. Затова виж това видео. Бих добавила само, че първият екземпляр остава за потърпевшия, защото той с оригинала може да заведе щета по автокаско, ако има такова или по Гражданската на виновния.

В това видео споделяме с теб как най-лесно и сигурно да попълниш данните и ти даваме изпитани съвети как да не ти се налага да го преписваш многократно.

Ако случайно се колебаеш за застраховката Гражданска отговорност, на този линк можеш да провериш валидността и номера на полицата.

http://eisoukr.guaranteefund.org/

Ако си наш клиент, не се колебай да ни потъсиш за съдействие.

0
Анелия Ангелова

About the Author:

Вярвам в застраховането - заради стотиците щети, по които съм работила, така че нашите клиенти да се възстановяват от неприятностите и да продължат живота си качествено. Убедена съм, че човек, който не мисли за пари в труден момент се възстановява много по-лесно от изпитанията. Но, за да се случи това е необходимо да се премине през процес който започва с правилния избор на покритие, продукт, застраховател и познаването важните параметри по договора. А когато настъпи щета ние сме до теб от установяването на вредата, през предявяването на претенцията, до получаването на пълно и честно обезщетение. За да правиш това което най-добре можеш и обичаш.
  Свързани публикации