Застраховка на произведения на изкуството

Ако сред активите на фирмата има произведения на изкуството, те могат да бъдат застраховани. Стига да получат достатъчно компетентна оценка за стойността им. Това обикновено е фактурата. Но когато произведенията на изкуството са закупени без документи,стойността на предметите може да бъде удостоверена единствено с компетентна оценка на експерт в областта.

Произведения на изкуството

Ако сключвате застраховка за активите в офиса, можете да добавите в покритието и остойностен опис на предметите на изкуството. Можете да договорите и отделна полица, в зависимост от нуждите ви.

Ако колекцията не е с особено висока стойност, опасността от риска кражба чрез взлом  не е голяма. Винаги са възможни рисковете пожар и наводнение в резултат от спукани водопроводни тръби.

Тази заявка не ви обвързва с заплащане на премия и сключване на застраховка. С попълнените данни, ще получите оферта, конкретно за Вашите нужди.

Вашите имена *
Телефон за контакт *
E-mail *
Вид на жилището
Квадратура
Какви рискове искате да бъдат включени?
Пожар, природни бедствия, ВиК аварии, вандализъм Земетресение
Гражданска отговорност към трети лица Кражба чрез взлом
Злоумишлен палеж или взривяване Кражба чрез техническо средство
Злополука на семейството Късо съединение и токов удар
Застраховка на домашен любимец  

Декларирам верността на данните. *
С настоящето давам своето съгласие да получавам от Вяра Застрахователен брокер информация, свързана с моите застрахователни интереси.

captcha