Анелия Ангелова

Искам страната и хората ни да бъдат по-подготвени за неочакваните превратности на съдбата.  Да ценим повече здравето и живота, на време. Искам нацията ни по-дълго да помни разрушителните събития, по-лесно и бързо да се възстановява и да взима много повече поуки.

Искам предприемачите ни да са по-дълновидни, по-взискателни и по-отговорни. Да познават активите си, да ценят служителите си и уважават клиентите си. Да предотвратяваме нелепите инциденти, а ако се случат да не загубваме финансовата си стабилност.

Част от тази стабилност, хората постигат с качествени застраховки. Много можем да правим като сме бдителни, предпазливи, методични и предвидливи. Това е моята лична мисия.


 


 

Елена Христова

За мен е важно нещата да се случват по-бързо и по-ефективно. Обичам да върша работата си като шопска копаница. С бързи стъпки, леко и смело.

Държа на подробностите и когато изпращам клиента трябва да знам, че всичките му документи са коректно оформени, застрахователите на време уведомени, парите внесени в срок. Независимо какво ми коства, всичко трябва да изглежда лесно като танц.

В моята същност е да помагам – на приятели, съседи, непознати. Затова обичам работата си във Вяра. Защото това, което обичам е моя професия.

 Нели Йовчева

За мен е важен балансът. Всяка среща с клиент е начин да разбера тревогите му  и възможностите му да постигне мечтите си. Тогава да избера продукта, който му решава проблема или пък му дава преимущества.

Моята работа е да познавам продуктите и да гледам клиента в очите. До сърцето.

И когато говорим за застраховането да рисуваме точни картини – на покритите рискове, на действието при застрахователно събитие, на валидността на документите.

Харесвам работата си, защото трябва много да знам и премерено да предоставям познанието си.

 Александър Лачов

Моята работа е да слушам внимателно, да мисля бързо и да реагирам адекватно. Аз отговарям на асистънс телефона на Вяра. На него звънят нашите клиенти, когато установят щета. Обичайно са притеснени, напрегнати, уплашени.

Тогава се явявам Супер АЗ! Подавам телефони на пътна помощ, давам инструкции как да попълват двустранни протоколи, пиша уведомления за щета. Моята работа е да анализирам ситуацията и да съдействам максимално ефективно. За да могат нашите клиенти най-качествено да ползват застраховката.

Обичам работата си, защото съм преживял превратности и знам как да помагам на хората в такива моменти.